Frequently Asked Questions

Wat zijn de verzendkosten?
Binnen Nederland zijn de verzendkosten €6,95 helaas kan ik nog geen gratis verzending aanbieden. Bij verzending naar België zijn de verzendkosten €9,95, helaas bied ik nog geen gratis verzenden naar België.

Wanneer kan ik mijn pakketje verwachten?
Je bestelling wordt binnen 4 werkdagen na het ontvangen van de betaling verzonden. Hoe lang het er dan over doet om bij jou te komen is afhankelijk van de bezorgdienst, maar normaal gesproken is dit 1-2 werkdagen.

Mocht je een pre-order of custom product hebben besteld of mocht een product onverhoopt niet op voorraad zijn neem ik contact met je op over de levertijd.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet is aangekomen of is beschadigd?
Neem alsjeblieft contact op met Antaia via info@antaia.nl en vermeld je ordernummer. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Op welke manieren kan ik betalen?
Je kan bij Antaia betalen via iDeal, PayPal of vooraf overmaken. Bij geen van deze betaalmethoden worden extra kosten in rekening gebracht. Houd er wel rekening mee dat wanneer je kiest voor vooraf overmaken je bestelling pas wordt verzonden wanneer jij betaalt hebt. 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Ja, let wel, dit kan enkel op afspraak. Antaia is een webwinkel en geen fysieke winkel, het is dus niet echt mogelijk om te komen "snuffelen" zoals bij een mooie winkel. 

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?
Stuur een mailtje naar info@antaia.nl of stel je vraag via Social Media. Ik reageer zo snel mogelijk!