Samenkomen

We verlangen nu meer dan ooit naar verbinding, naar samen komen, naar een sisterhood of brotherhood. Naar nieuwe mensen leren kennen en naar soulfood.

 

De huidige maatregelen maken het weer mogelijk om fysiek samen te komen! As we speak ben ik een aantal mooie bijeenkomsten aan het organiseren waarin we een nog diepere connectie kunnen maken, zowel met elkaar als met onszelf. Er staan mooie dagen aan te komen waar we samen een ritueel zullen uitvoeren en er ook nog een educatief stukje bij zal zitten of  een dagdeel waarin we wat meer aandacht besteden aan energiewerk.

Ceremonie

Bij mij kun je terecht voor verschillende soorten ceremonies. Een ceremonie duurt een paar uur, een dagdeel, meestal een ochtend maar een middag of avond kan ook. 

Tempel dagen

Bij een tempel dag zijn we een volledige dag bezig, hier gaan we veel dieper de energie in en gebruiken verschillende energiewerk technieken en ceremonies waardoor je aan het einde van de dag met veel nieuwe kennis en een (hopelijk ;)) prachtige ervaring weer naar huis gaat.

Healing

Een healing, een moment voor jezelf waarin je echt even niets hoeft te doen en heerlijk mag ontvangen. Misschien is een energetische healing precies wat jouw lichaam nodig heeft.