Heksencafé

Waar Magie en Gezelligheid Samenkomen

Een heksencafé is een laagdrempelige ontmoetingsplaats waar je je meteen thuis voelt. Of je nu nieuw bent in de wereld van hekserij of al wat langer meedraait, hier ben je altijd welkom om te connecten, te leren en te genieten van de goede vibes.

 

Wat Je Kunt Verwachten

In het Heksencafé draait alles om verbinding en plezier waar we de magie van het alledaagse vieren. Van interessante discussies over kristallen en tarot tot gezellige gesprekken over kruiden en rituelen, er is altijd wel iets te bespreken en nieuws te leren.

 

Wanneer en Waar

Benieuwd naar wanneer je langs kunt komen? De allereerste Heksencafé in ede zal plaatsvinden op vrijdag 7 juni van 19.30 tot 22.00. De locatie is goed bereikbaar.

Wie We Zijn

Het Heksencafé in Ede wordt georganiseerd door Anne van Annenoita.nl en mij, Denise van Antaia.nl. Toen Anne mij benaderde of ik interesse had om dit samen te organiseren twijfelde ik geen moment en zei meteen ja. Met onze passie voor hekserij, connectie en gezelligheid creëren we een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en waar je altijd welkom bent voor een goed gesprek en een kopje thee.

 

Kom je ook?

Nieuwsgierig geworden? neem gerust contact met ons op, of het nu op onze website, instagram of op een evenement is, of meld je meteen aan! Iedereen is welkom, of je nu een doorgewinterde heks bent of gewoon geïnteresseerd bent in de natuur en spiritualiteit. Bij ons draait het om verbinding en plezier, dus kom zoals je bent en laat je betoveren door de magie van het Heksencafé. Aanmelden kan via onderstaand formulier of stuur mij een berichtje op instagram. 


Praktische informatie op een rij;

Vrijdag 7 juni zal de eerste heksencafe in Ede plaatsvinden, er is beperkt plek.

Bijdrage €7,50, dit is voor koffie/thee/sapje, iets lekkers en andere onkosten. 

Tijden van het café zijn 19.30 tot 22.00uur

Aanvullende informatie ontvang je vlak voor het heksencafé plaats zal vinden.

 

Is ede niet bij jou in de buurt? Kijk dan eens bij;

Heksencafé Nijmegen, georganiseerd door Patricia, wilde bloem en libelle en Yekaterina, huis van de wijze vrouw.

Heksencafé Roermond, georganiseerd door Elisabeth, madam Elisabeth

 

Heb je nog toevoegingen of wijzigingen voor dit lijstje? Stuur mij dan een berichtje! (Ook en zeker als je zelf ook een heksencafé organiseert!)