Jaarfeesten | Sabbat Babbel

Wil jij graag de jaarfeesten vieren met gelijkgestemden op een laagdrempelige manier? Neem dan deel aan een Sabbat Babbel bij mij! Voor een kleine bijdrage (voor hapjes, drankjes en eventueel andere voorwerpen die we gebruiken) komen we samen bij mij thuis in Ede. Neem eventueel een deck mee, een journal, een drum, ratel of ander instrument. Ik verzorg hapjes, drankjes, eventueel een maaltijd en een vuurtje (afhangend van tijd en temperatuur)

 

hoe kan zo een dag eruit zien? Wat kan je je er nu bij voorstellen? Lees snel verder!

 

15.00 uur onder het genot van een hapje en drankje maak je kennis met super lieve mensen met dezelfde interesses als jou. Er wordt gezellig gekletst over hekserij en alles wat erbij hoort terwijl boven het vuur een (vegan) maaltijd pruttelt. Aan de tafel zit iemand een tarot deck te schudden, trekt een kaart en geeft een paar tips. Jij hebt ook een deck mee en schuift snel aan.

 

17.00 uur de maaltijd is al goed te ruiken! Heerlijk! Samen genieten we van een heerlijk voedende maaltijd terwijl het kletsen gewoon doorgaat.

 

19.00 uur wanneer iedereen gegeten heeft verzamelen we ons rond het vuur. We voeren een klein ritueel uit en langzaam komen er drums en ratels tevoorschijn en/of besluit degene die naast jou zit om een meditatie te begeleiden.

21.30 uur Nog één kopje thee dan. Om het af te leren terwijl we nog even na kletsen en langzaamaan de een na de ander rustig naar huis vertrekt.

 

Of misschien ziet de dag er ook wel uit als dit;

 

10.00 uur je komt zojuist aan bij mij thuis en ziet al meteen dat er aan tafel gekletst wordt over kruiden en kamerplanten. Aan de andere kant van de ruimte staat iemand met een rookbundel een ander te cleansen, ze zijn net klaar en je wordt gevraagd of jij ook wil. Nadat jij ook gecleansed bent pak je een hapje en drankje en start je een gesprek met iemand over de magische werkingen van kruiden.

 

12.00 uur lunchtijd! Er staan een aantal (vegan) salades en broodjes op tafel. Terwijl we met zijn allen aan tafel gaan zitten om te eten kletsen we ondertussen lekker verder over allerlei tools die je kan gebruiken tijdens rituelen, zoals de ketel en een drum.

 

14.00 uur tijd om lekker creatief bezig te gaan! Het is lente, tijd voor een bloemenkroon. Op tafel staan zoveel verschillende soorten bloemen en allerlei soorten groen. KEUZESTRESS! Verderop zie je een aantal planten boeken liggen, waaronder groene magie van Scott Cunningham. Die bladeren we dus maar even door.

 

16.30 uur we maken nog een paar foto's (lees selfies) met zijn allen, samen en alleen van onze mooie creaties en knuffelen nog even uitgebreid met elkaar voor je toch echt weer richting huis moet.

 

Hoe klinkt zo een dag voor jou? Als je het mij vraagt moet je er gewoon bij zijn! Voor het geld hoef je het in elk geval niet te laten. Het gaat namelijk echt maar om een kleine bijdrage, tussen de €10,- en maximaal €20,- (contant te voldoen). Ik krijg al veel de vraag waarom dit goedkoper is dan bijvoorbeeld een thee ceremonie. Simpel, ik bereid (behalve wat te eten en drinken) niks voor. De de energie van dag is wat ons zal leiden.

 

Wil jij hier graag bij zijn? Schrijf je in via onderstaand formulier! Ik verwelkom je graag bij mij thuis.