Home » Live winkelen

Kom winkelen bij Antaia in Ede!

Bekijk jij producten liever eerst voor u ze koopt? Kom Live winkelen bij Antaia in Ede! Ook kunt u natuurlijk een bestelling plaatsen en uw aankoop ophalen!

 

Een paar keer per maand zal ik mijn werkruimte bij mij thuis omtoveren tot een gezellige ruimte waar je kunt komen winkelen en al je vragen aan mij kunt stellen. Onder het genot van een kopje thee of koffie met wat lekkers maken we er een gezellige dag van!

 

De dagen staan nog niet vast, dit hangt namelijk helemaal af van de dag dat jou het beste uit komt. Er is de mogelijkheid om in de ochtend, in de middag en zelfs in de avond te komen winkelen.

 

Denk jij nu, dat lijkt mij gezellig?! Neem dan snel contact met mij op via het formulier hieronder zodat wij een afspraak kunnen maken. Je kunt mij ook een mailtje sturen naar info@antaia.nl met als onderwerp live dag. Of stuur mij een berichtje op instagram of facebook @antaia.nl

Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen Antaia? Klik dan hier om je e-mailadres achter te laten.