Goddess Temple & Witch's Temple

Laat je een dag volledig onderdompelen in de warme energie van het samen zijn. Geniet van een heerlijke kop warme thee terwijl je kletst met gelijkgestemden. Open je hart met een kop cacao, maak verbinding met jezelf en de groep tijdens een visualisatie en ritueel. Geniet van een vegan lunch, leer meer over jezelf en het onderwerp van de dag

 

De Tempel dag begint om 10.00uur (aanvang vanaf 9.30uur) in Ede en duurt tot 17.00uur.

Tijdens deze dag mag je heerlijk ontspannen en je laten meevoeren door een begeleide meditatie, een ritueel waarbij we intenties gaan zetten voor de komende tijd of iets gaan maken (dit hangt van het onderwerp van de dag af). Ook is dit een dag waarin we meer zullen leren over onszelf en het onderwerp welke bij de dag past.

Past een tempel dag wel bij mij?

Dit is nog altijd iets dat je bij jezelf zult moeten voelen. Maar,

Een Goddess Temple dag is geschikt voor elke vrouw of je nu biologisch gezien zo geboren bent of je je als vrouw identificeert. Als je interesse hebt in het spirituele, hier net mee begonnen bent of als je je al jaren op het spirituele pad begeeft is een Goddess Temple dag iets voor jou!. Dit is een dag vol feminine energy, flow en sisterhood connectie.

Een Witch's Temple dag is geschikt voor iedereen met interesse in hekserij. Vrouw, man of non-binair? Je bent helemaal welkom! Ben je net begonnen met hekserij? Alleen nog maar geïnteresseerd? Of ben je al veel langer een heks met behoefte aan connectie met gelijkgestemden? Dan is dit een dag voor jou. We gaan onze inner witch verkennen, samen een ritueel uitvoeren en zullen verschillende onderwerpen behandelen.

 

Elke tempel dag zal anders zijn, er zal elke keer een ander onderwerp aan bod komen! Wel zal ik sommige onderwerpen misschien toch eens herhalen als ik merk dat hier meer behoefte aan is.

 

Ik zorg voor thee, een kopje cacao, wat gezonde snacks voor tussendoor en een vegan lunch. Je hoeft dus nergens aan te denken! Wel zou ik het fijn vinden als je eventuele allergieën e.d. door kunt geven.

Neem verder mee wat je fijn vind tijdens deze dag. Denk aan een edelsteen, een dekentje, een tarot en/of orakel deck en pen en papier.

Heb je vragen over de tempel dagen? Stuur dan een mailtje naar info@antaia.nl of stuur mij een berichtje op instagram of facebook, @antaia.nl


Koop hieronder jouw ticket voor een Goddess Temple of een Witch's Temple dag!


Uitverkocht

Witch´s Temple - 19 Maart 2022

€ 111,00 € 99,00
Uitverkocht

Witch´s Temple - 19 Maart 2022

€ 111,00 € 99,00

Witch´s Temple

19 Maart 2022

In Ede

*** Kies bij verzenden voor ophalen om onnodige kosten te voorkomen! ***

Uitverkocht

Goddess Temple - 26 Maart 2022

€ 111,00 € 99,00
Uitverkocht

Goddess Temple - 26 Maart 2022

€ 111,00 € 99,00

Goddess Temple

26 Maart 2022

In Ede

*** Kies bij verzenden voor ophalen om onnodige kosten te voorkomen! ***