Home » Over Antaia » Over Antaia

Over Antaia

Hoi! wat leuk dat je een kijkje neemt bij mijn stukje op het internet!

Ik zal even een beetje over mijzelf vertellen en waarom ik Antaia begonnen ben.

Allereerst, wie ben ik?

Ik ben Denise, ik ben getrouwd en mama van een ondeugend, klein ventje. Ik ben een natuurliefhebber, ben dol op lezen, sta graag in de keuken en ook maak ik graag kleding en dergelijke.

Al van jongs af aan trok het spirituele mij. Als 10 jarig meisje waren mijn beste vriendinnetje en ik al gefascineerd door de televisie serie Charmed, nam ik talloze takjes en steentjes mee naar huis en brouwde ik allerlei heksen drankjes. Toen ik eenmaal toegang had tot de bibliotheek, een paar jaar later, verslond ik elk boek dat ik kon vinden over hekserij en schreef ik hele bladzijden over in mijn eigen Book of Shadows.

Al snel was ik echt actief bezig met hekserij en ziet mijn `Book of Shadows`, deze noem ik nu liever Grimoire of Journal, er heel anders uit! Mijn brouwsels zijn nu van een hele andere samenstelling, evenals mijn practice en kijk op magie. Wel neem ik nog geregeld takjes mee naar huis! 

intussen ben ik al een ruime 17 jaar praktiserend heks. In deze tijd heb ik al veel kennis opgedaan maar uitgeleerd zal ik nooit zijn! 

Deze prachtige foto is gemaakt door Jessica van www.kerdwin.nl volg haar op instagram @kerdwin.nl of facebook @kerdwin

Deze prachtige foto is gemaakt door Inez van www.shotzbyinez.com volg haar op instagram @shotz.by.inez of facebook @shotzbyinez

Waarom ben ik Antaia begonnen?

Ik wil heel graag mijn ervaring en kennis delen met anderen! Ik kom de laatste tijd ook steeds meer mensen tegen die geïnteresseerd zijn in hekserij maar niet weten waar te beginnen en zich erg alleen voelen op dit pad. Ik wil graag een ondersteuning zijn voor deze mensen maar natuurlijk ook voor degene die al wat langer het "heksenpad" aan het bewandelen zijn.

Daarbij ben ik graag bezig en maak graag vanalles zelf zoals; Oliën, kaarsen, zout, kruidenmengsels en allerlei andere dingen die je kunt gebruiken tijdens bijvoorbeeld rituelen. 

Via de Blog en downloads zal ik praktische informatie met jullie delen en hoop ik binnenkort ook een aantal workshops en cursussen ontwikkeld te hebben.

Via de webshop bied ik mooie (handgemaakte) producten en tools aan, welke een beetje extra power in jouw persoonlijke practice kunnen bieden. Een hoop producten maak ik met veel liefde en aandacht volgens eigen recept.

naast deze informatie en producten is het ook mogelijk een persoonlijke reading te boeken (online).

Graag verweef ik mijn hekserij in het dagelijks leven en ik hoop hier voor jou ook een onderdeel van uit te maken. Duik samen met mij in een leven vol hekserij.

 

Volg Antaia op facebook en instagram om op de hoogte te blijven over nieuwe blog posts en nieuwe producten want het aanbod zal blijven groeien, net als wij.

 

Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen Antaia? Klik dan hier om je e-mailadres achter te laten.